Конкурс для учнів Code Club Україна від Tas Life – «Моя професія майбутнього»

Конкурс для учнів Code Club Україна від Tas Life – «Моя професія майбутнього»

Сьогодні світ професій стрімко змінюється. Завдяки інноваційним технологіям ряд професій сильно трансформується, ряд – зникне. І вже до 2030 року з’являться нові галузі, що потребуватимуть нових професій. Тож яку професію обрати дітям, щоб розвиватися в цьому напрямку вже сьогодні, а у майбутньому реалізуватися як професіонал та отримувати гідну оплату праці?

Ми запускаємо конкурс, долучитися до якого можуть учні весняного модуля! Діти та підлітки зможуть поміркувати над своїм майбутнім, застосувати отримані знання для реалізації цікавих проєктів та отримати круті подарунки від Tas Life!

Хто може взяти участь: учні Code Club Україна віком від 8 до 16 років

Що потрібно робити: розробити проєкт на тему «Моя професія майбутнього» за мовами програмування: Scratch, HTML/CSS, Python

Проєкти приймаються до 20 травня. Фінал конкурсу – 1 червня!

Ми напевне знаємо, що покоління Z мріє про щось особливе для себе. Пропонуємо вам піти далі й поміркувати:

✅ Яку професію майбутнього вам би хотілося опанувати?

✅ Чому вона подобається вам та яку користь приноситиме людям?

✅ Чим конкретно ви будете займатися?

✅ Які науки та напрямки вам потрібно опановувати, здібності – розвивати, щоб отримати омріяну професію?

Далі пропонуємо всі ваші роздуми та прогнози на тему «Моя професія майбутнього» перенести в конкурсний проєкт. Це може бути анімаційне відео, гра, вебсайт власного бренду тощо. Повноцінний проєкт, який учасники конкурсу презентуватимуть перед журі у фіналі конкурсу. На цьому шляху їм допомагатимуть ментори Code Club Україна.

Тож діти мають змогу помріяти та покреативити на повну! А от батьки – задуматися, як допомогти своїм чадам реалізувати себе та в якому напрямку. Як ми знаємо, найближчим часом вища або якісна технічна освіта вже не буде безкоштовною. Тому експерти рекомендують задумуватися про це заздалегідь.

Батьки сприяють реалізації мрій своїх дітей і завжди знаходяться поруч. Тому TAS Life запропонував саме таку тематику конкурсу й подарунки, які допоможуть реалізації дитячих мрій у майбутньому. Це накопичувальні вклади на освіту для дитини до 18-річчя, а також подарункові сертифікати на страхування здоров’я.

Призовий фонд конкурсу від TAS Life:

✅ Накопичувальна програма «ТАС-Юніор» – 100 000 грн

✅ Захист здоров’я «Doctor TAS» – 10 млн грн/300 000 євро

✅ Сертифікат на послуги TAS Life на 1000 грн для кожного учасника!